Miksi ehdokkaaksi kunnallisvaaleihin?

Päätin lähteä mukaan ehdokkaaksi kunnallisvaaleihin perussuomalaisten listalta. Tässä hieman taustatietoa, miksi.

Olen ollut kiinnostunut politiikasta jo 14-vuotiaasta saakka. Luin päivän Hesarin aina mielenkiinnolla, ja olin suuri Kari Suomalainen -fani. Itseasiassa minulla on vieläkin tallessa useampi teini-ikäisenä ostamani Kari Suomalaisen pilapiirroskirja. Ei ole kauan aikaa kun luin professorin loistavat pilapiirrokset läpi ties kuinka monennen kerran.

Kiinnostus politiikkaan ja kotikunnan sekä -maan asioihin ei ole sen koommin laantunut. Olen varsinainen uutisfriikki, luen päivittäin Hesarin, Turun Sanomat sekä vielä netistä iltapäivälehdet. Twitteriäkin tulee kurkattua. Paimion asioita seuraan tietysti erityisen tarkasti, ja olen selvittänyt useampiakin kuntalaisia kiinnostavia asioita googlen sekä kaupungin työntekijöiden kautta. Minua kiinnostaa mikä on totuus otsikoiden takana, ja tuntosarveni nousevat pystyyn mikäli jää tunne että ihan kaikkea ei kerrota.

Olen varsinkin viime kuukausien aikana tehnyt paljonkin ”tutkivaa journalismia” Paimion eri hankkeista. Mitä enemmän sain niistä selville, ja mitä syvemmälle pääsin, sitä varmemmin alkoi tuntua siltä että haluan olla itse vaikuttamassa asioihin. Olen kertonut kaikista selvityksistäni Paimioon liittyvillä Facebook -sivuilla, mielestäni kaikkien kuntalaisten tulee saada tietää asioista. Moni on ollut tyytyväinen tietoiskuistani, toisaalta jotkut esimerkiksi paikallispolitiikassa mukana olevat henkilöt ovat antaneet hieman ymmärtää olevan parempi että asioista ei kirjoitettaisi. Tämä on sikäli erikoista että kaikki kirjoittamani tiedot ovat tulleet joko julkisista lähteistä tai kaupungilta tiedustelemalla. Juttuja onkin joskus sanottu alentavasti ”facessa huuteluksi”.

Pohdin ehdokkaaksi lähtemistä jo kauan aikaa, ja nyt päätös viimein kypsyi. Lähden siis mukaan. On hienoa olla asukkaana Paimiossa, ja nyt olen katsonut ajankohtaiseksi hakea mahdollisuutta vaikuttaa kaupungin asioihin myös kunnanvaltuutettuna.

Tehdään yhdessä pikkuisen paremmasta Paimiosta ”paljon parempi Paimio”.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s