Tietoa minusta

Olen Sami Lehto, 47-vuotias Suomen kansalainen. Viimeiset 23 vuotta olen asunut Paimiossa. Tätä ennen asuin kahdeksan vuotta Salossa. Kotoisin olen Ylivieskasta, Keski-Pohjanmaalta. Isäni on kotoisin Turusta, eli en täysin oudolle seudulle päätynyt kun aikoinaan muutin Saloon opiskelemaan.

Perheeseeni kuuluvat minun ja vaimoni lisäksi kaksi teini-ikäistä lasta sekä koirat Dio ja Rasmus.

Koulutukseltani olen yo-pohjainen datanomi, Salon Kauppaoppilaitoksesta. Ennen datanomiopintojani ehdin käydä vuoden mittaisen ”vieraat kielet ja kulttuurit” -linjan Alkio-opistossa, suoritin samalla jokusen yliopiston opintoviikon. Kieliopintojen jälkeen kävin armeijan.

Työurani olen tehnyt erilaisissa IT-alan rooleissa, aloitin mikrotukihenkilönä ja siitä etenin erinäisten asiantuntija- ja konsulttiroolien kautta projektinjohto- ja esimiestehtäviin.

Minulla jonkin verran tärkeitä harrastuksia; ruuanlaitto, kirjoittaminen ja musiikki päällimmäisinä. En soita sujuvasti muuta kuin suutani, mutta olen jo reilun kahdenkymmenen vuoden ajan kirjoittanut levyarvosteluja, haastatteluja sekä keikkaraportteja. Hifi-juttuja eli laadukkaiden äänentoistolaitteiden kanssa vehtailua olen harrastanut jo 13-vuotiaasta saakka, kipinän tähän sain silloisesta työpaikastani Ylivieskan Stereo Ky:stä. Myös kirjat ja elokuvat kuuluvat kiinteästi elämääni.

Olen tällä hetkellä terveyssyistä eläkkeellä. Tämä ei kylläkään vaikeuta mahdollisen luottamistoimen hoitoa, vaan päinvastoin antaa sille enemmän aikaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s